emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

Vakfımız Kadın Kolları, Yurtdışındaki Kadın Kolları üyelerimizle buluştu. Vakıf Başkanımız Hasan Murat KAHYA'nın sponsorluğunda Yurtdışındaki Kadın Hemşehrilerimizle sabah kahvaltısında bir araya gelerek Vakfımızın faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Vakfımızın Kadın Kolları Başkanı Av.Aslıcan ÖZGÜR İLELİ Belçika ve Avrupa da bulunan Kadın Kolları üyelerimize Ramazan yardımları başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kırtasiye ve giyecek yardımlarında sağladıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vakıf Mali Sekreteri Ceylan YAVUZ yapılan yardımlarla ilgili bilgi vererek, bu yardımların toplanmasında emeği olan Belçika Kadın Kolları Sorumlusu Sultan KARAKAYA hanım ve ekinde bulunan Feride BALCI, Şükriye ER, Meryem BALCI, Gökçe SARI ve Müge ÇINAR'a Teşekkür etti. Ayrıca bu kampanyayı düzenleyen Vakfımızın Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine ve özellikle bu ekipte yer alan Sebahattin TETİK'e yardımların dağıtılmasında büyük katkısı olan Figen KAHYA'ya Yurtiçi ve Yurtdışında yaşayan ve yardım yapan tüm Emirdağlı hemşehrilerimize teşekkür etti.

Yurdışında bulunan ve Vakfımızın büyük destekçisi olan Değerli Kadın Kolları üyesi hemşehrilerimiz Vakıf Başkanımız Hasan Murat KAHYA ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, Birlik, Yardımlaşma ve Dayanışmanın daha etkin yapılarak, Emirdağımıza ve hemşehrilerimize hizmette işbirliğinin artarak devam edeceğini belirterek teşekkür ettiler. 

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım