emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

8 Aralık 2019 Pazar günü Emirdağlılar Vakfı Kadınlar Kurulu kahvaltısı büyük otelde düzenlendi. Bağış kahvaltısı olarak düzenlenen etkinlikte, elde edilen gelir vakfımıza ve burs alan öğrencilerimize bağış olarak toparlandı. Kahvaltıda Kadınlar Kurulu Başkanı Av. Aslıcan ÖZGÜR İLELİ:” Toplanan bağışların yardıma muhtaç çocuklar için nefes olduğunu ve bu tur yardım, kahvaltı ve yemeklerinin düzenleneceğini söylerken, vakıf yönetim kurulumuzun katkılarıyla kadınlara bir sonraki toplantıda ücretsiz sağlık taraması yapılacağını belirti. Bununla birlikte, vakfımızın yeni hizmete açılan binasının hemşerilerimiz tarafından kullanılabilmesi için özel günlerde rezervasyon üzerine hemşerilerimizin vakıf binasını kullanacağını belirtti.”

Son olarak kahvaltıya iştirak eden Sayın Başkanvekili Mehmet KAHYA kadınlarımıza çok teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin arkasının geleceğini, hemşerilerini kucaklamak için her zaman hazır olduğunu bütün görüş ve önerileri dinlemek için yeni vakıf binasında bütün hemşerilerini beklediğini bu tarz bağış kahvaltı ve yemek organizasyonlarının artacağını belirtti.

Ayrıca vakfımızın Kadınlar Kurulundan güzellik salonu olan bir üyemiz tarafından 10 tane kadına ücretsiz cilt bakimi gelenler arasından yapılan çekilişle hediye edildi.

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım