emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

 

Emirdağlılar Vakfı “Sazımızla Sözümüzle Gönüller Yapmaya Geldik” programında buluştu.Etkinliğe; Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan AVŞARBEY, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Figen KAHYA

Vakıf Başkan Vekilimiz Sn. Mehmet KAHYA ve Emirdağlılar Vakfı Yönetim Kurulu, Kadınlar Kurulu ve Gençlik Kurulu üyeleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Mehmet KAHYA: “Kısa sürede Eskişehir’de ve Emirdağ’da pek çok kültürel etkinliğe imza attık. Bugünde sanatın her dalında dolu dolu bir etkinlikte sizlerle beraberiz. ‘Yunus Gibi’ fotoğraf sergisi ve geliri Vakfımızdan burs alan öğrencilere bağışlanacak kitap imza günü ve ‘Sazımızla Sözümüzle Gönüller Yapmaya Geldik’ ve ‘Şiir ve Türkü Şöleni’ ile karşınızda olacağız. ‘Sevelim Sevilelim, Dünya Kimseye Kalmaz’ diyen Yunus’un şehrinde, sevgiden başka kelam dökülmez dilimizden. Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. Etkinliklerimize bayanların ve gençlerin daha fazla ilgi göstermesi, geleceğimiz açısından bize büyük umutlar vadetmektedir’’ dedi.

Etkinlikte Muharrem KUBAT başta olmak üzere geliri vakfımızdan burs alan öğrencilere bağışlanmak üzere kitaplarını imzalayan Osman KOÇAK, Emirdağlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Gürler KOÇAK, Fikret AKIN ve Erdal ERCİN katıldı.

Etkinliğin devamında ünlü Ozanımız Aşık Yoksul DERVİŞ, Aşık Zakir ALAGÜL, Behçet SÖNMEZ, Hasan BAKIRCI, Hamza HALAÇ türküleriyle gönülleri fethetti.

Battal Gazi BARLAS’ın “Yunus Gibi” Fotoğraf Sergisi yapıldı.

Etkinlik sonunda katılımcılara plaketleri takdim edildi. Emeği geçen, herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım