Emirdağ İlçesi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından yapımı tamamlanan Engelliler Hizmet Binası ve EKDAD Hizmet Binası’nın açılışı yapıldı.

Emirdağ İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleşen açılışa Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, Emniyet Müdürü Erdal YANIK, EKDAD Başkanı Metin AKIN, ilçemiz Ziraat Odası Başkanı Öztürk KÖYCÜ, Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Mehmet KAHYA, Emirdağlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Gürler KOÇAK Genel Sekreter Murat KÖKTEN Yönetim Kurulu üyesi Mehmet KARATAY, Emirdağ Engelliler Derneği Başkanı Ahmet ŞAHBAZ, EKDAD’a arsasını bağışlayarak binanın yapımında önemli katkısı bulunan Güner KOYUNCU ile kızları Hülya KONUŞKAN, Şükran KOYUNCU, Müyesser AYDOĞAN ve ilçemiz halkı katıldılar.

Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Mehmet KAHYA açılış konuşmasında şunları kaydetti : “Bu binamızı bize kazandıran Güner Koyuncu Hanımefendiye, Metin Başkanımıza, yönetim kuruluna ve bu binada katkısı bulunan tüm hemşerilerimize ben teşekkür ediyorum. Memleketimizin böyle daha çok binalara daha çok kalıcı eserlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu binanın 4. katını da Eskişehir Emirdağlılar Vakfına tahsis etmiştir teşekkür ediyorum. Bizim ortak paydamız memleketimiz Emirdağ’dır. Eskişehir’de yapılabilecek her türlü dilek, istek ve şikayetlerinde hemşerilerimizin yanındayız. Dün gece üç buçuk saatte 100 kadar burs topladık bizim hemşerilerimiz Emirdağlılar yardımsever, vatansever insanlar sadece bizim sıkıntımız kendimizle barışmak, bir de birbirimizle barışmamız gerekiyor. Bu birlikteliği sağlarsak memleketimizin önünde kimse duramaz. Eskişehir’de yeni binamıza geçiyoruz bir hafta on güne kadar bunu da buradan duyurmak istiyorum. Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Emirdağspor’a da bir takım forma biz gönderelim” dedi.

EKDAD Başkanı Metin AKIN Eskişehir Emirdağlılar Vakfın’ EKDAD binasının 4. Katını Vakfın Emirdağ temsilciliği olarak tahsis ettiğini söyledi. Anahtarları Başkan Vekilimiz Mehmet KAHYA’ya teslim etti. Vakfımıza olan katkılarından dolayı Başkan Metin AKIN’a teşekkürü bir borç biliriz.

Bu konuşmalardan sonra Emirdağlılar Vakfı adına Mehmet KAHYA’ya Ahmet ŞAHBAZ tarafından, Anıl Aziz ŞEVİK’e Mehmet KAHYA tarafından, Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU’ya Hulusi IRBIK tarafından, Güner KOYUNCU’ya ise Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU tarafından binanın yapımındaki katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.