Emirdağlılar Vakfı Yönetim Kurulu olarak İlçemizin gururu ve kitap kurdu Mahir Atabey TÜRK'ü Ailesi ile beraber Vakfımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Değerli Hemşehrimiz, Vakfımızın Kıymetli üyesi, İstanbul Millet Vekili Sayın İzzet Ulvi YÖNTER beyefendiyi makamında ziyaret ettik.

Kendilerine Göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteğinden dolayı Emirdağlı Hemşehrileri adına teşekkür ve şükranlarımızı arz ederiz.Bu minik kardeşimiz 6 yaşında 4 ayda 1053 kitap okuyarak Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi başarmıştır. Emirdağ kütüphanesinde ve okulundaki kitapların tamamını okumuştur. Emirdağlılar Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardım Vakfı olarak daima yanında olacağız. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.