Emirdağlılar Vakfı Gençlik Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Mehmet KARATAY, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa ÖZKIR, , Gençlik Kurulu Başkanı Onur YAVUZ, Gençlik Kurulu Başkan Yardımcısı Büşra KARAKUŞ ve Gençlik Kurulu Emirdağ Temsilcisi Kadirhan ÇAKIR ile birlikte Emirdağ’a ziyarette bulundu.

Emirdağ Kaymakamı Sn. Halil İbrahim ACIR’ı, Emirdağ Belediye Başkanı Sn. Serkan KOYUNCU’yu, Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Sn. Erdal YANIK’ı, EKDAD Başkanı Sn. Metin AKIN’ı ve Emirdağ Huzurevi Müdürü Sn. Mustafa ERTÜRK’ü makamlarında ziyaret edip fikir alışverişinde bulundular. Ardından Emirdağ Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek büyüklerimizle sohbet edip vakit geçirdiler. Misafirperverliklerinden ötürü herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.