Belçika'da Brüksel hükümetinin eski bakanlarından Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı hemşehrimiz Sn. Emir KIR, Avrupa Birliği (AB) kurumlarının daveti üzerine Brüksel'e gelen iki MHP'li belediye başkanı ile görüştüğü gerekçesiyle Sosyalist Parti'den (PS) ihraç edildiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Belçika Brüksel Saint Josse Belediye Başkanımız ve Federal Milletvekilimiz hemşerimiz Emir KIR’a partisi tarafından uygulanan baskı ve sonucunda verilen verilen skandal kararı şiddetle kınıyorum. Emirdağlılar Vakfı Başkanı ve Vakfımız olarak desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen değerli hemşehrimiz, gurbetteki gururumuz Emir Kır’ın her zaman yanında olduğumuzun ve değerli hemşehrimizin yalnız olmadığını, her daim arkasında olduğumuzun bilinmesini isterim..

EMİRDAĞLILAR VAKFI BAŞKANI

HASAN MURAT KAHYA