Vakfımızın Seçimli Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa Seçilen H. Murat Kahya, görevi eski başkan Op. Dr. Orhan Özkır'dan devraldı. Vakfımızın İsmet İnönü Caddesindeki Vakıf binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni vakıf başkanı H. Murat Kahya, “Bu bir nöbet değişimi. Hizmet bayrağını ekibimizle birlikte en iyi noktalara taşımak ve hemşehrilerimize daha iyi hizmet etmek için yola çıktık. Vakfımızın kuruluşundan bu yana emeği olanlara bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Emirdağlılar birlik içindedir. Seçim geride kalmıştır. Kaybeden yoktur, hemşehrililik ruhu hep kazanmıştır. Yaklaşık 11 yıl bu görevi özveriyle yapan değerli büyüğümüz Orhan Özkır ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” dedi. Eski yönetime teşekkür eden Kahya, 2005 yılından bu güne kadar Vakıf başkanlığını yürüten Op. Dr. Orhan Özkır'a yapmış olduğu hizmetlerin anısına bir şükran plaketi verdi. Yeni yönetime başarılar dileyen Özkır, "yapılacak tüm hizmetlerde üzerine düşen görev olduğu takdirde Vakfın hizmetinde olacaklarını belirterek, bu şükran plaketini Vakfımıza üstün hizmetleri dokunan Merhum Ceylan KESKİN ağabeyimizin anısına alıyorum. Amacımız birdir. Emirdağlılar daha iyi hizmetlere layıktır. Bir olursak daha da diri oluruz.” dedi.