emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçe Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağlı iş adamları ile birlikte Eskişehir’de düzenlediği toplantıda, ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili karşılıklı görüş alış verişi yapıldı.
Bir oteldeki toplantıya; Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Eskişehir’deki iş hayatlarına devam eden 30 Emirdağlı iş adamı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Emirdağ Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Yılmazer ve Emirdağ Yüksek Okul Müdürü Taner Kavas katıldı.
Düzenlenen toplantıda, ilk olarak Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Yılmazer tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sunumda, Eskişehir ve Emirdağ Organize Sanayi Bölgeleri yatırım maliyet karşılaştırması yapılarak, yatırım fırsatları ve hali hazırda bulunan yatırımlar ile ilgili bilgi verildi.
Ardından Emirdağ Yüksek Okul Müdürü Taner Kavas tarafından, Yüksek Okul ile ilgili bir sunum yapıldı.
Son olarak da Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca tarafından, Emirdağlı hayırseverler tarafından yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Ağca “Öncelikle bu davetin düzenlenmesine sponsor olan Eskişehir’deki Çekiçler Mermer’e teşekkürlerimi sunarım. Eskişehir’deki Emirdağlı iş adamlarımıza, toplantımıza katıldıkları için hoş geldiniz diyorum. Son 4 yıldır Emirdağlı hayırseverlerimiz aracılığı ile Emirdağ’ına çok güzel yatırımlar yaptık. Bugün de burada yapılması planlanan, Eskişehir’deki Emirdağlı hayırseverler desteği ile yapılması gereken Emirdağ adına önemli kazanım olacak yatırımlardan bahsedeceğiz. Sizler aracılığı ile, Emirdağ’ın sosyal, kültürel ve eğitim anlamında, standartlarını daha da artıracağız” şeklinde konuştu.
Yapılan sunumların ardından söz alan Eskişehir’deki Emirdağlı iş adamları, yatırımlar hakkında görüşlerini aktardı. Emirdağ’ına yapılması planlanan Fen Lisesi ile ilgili, Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı’nın organizasyonunda iş adamları ve sivil toplum kuruluşları ortaklaşa bir çabaya girerek, Emirdağ Fen Lisesi için gerekli adımları atacaklarını belirttiler.
Eskişehir’deki Sezerler İnşaat tarafından Emirdağ Kaymakamlığı bahçesinde yer alan topak evin yenilenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı sözü alındı. Ayrıca ’Emirdağ’ın tarihi ve kültürel kişiliklerinin tanıtımı için Emirdağ’ının giriş çıkışlarına yapılması düşünülen totem tabela çalışmaları ile ilgili, Askar Teknoloji Arıcılar Limited Şirketi tarafından gereken desteğin verileceği belirtildi.
Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya da, Emirdağ’da yürütülen spor kurslarının giderlerini karşılayacağını aktardı.
Hatıra fotoğrafı çekimi ile sona eren toplantıda; Emirdağ Kaymakam Akın Ağca, tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak, ilerleyen günlerde toplantının daha geniş katılımlarla yinelenmesi arzusunu iletti.

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım