Emirdağ Belediye Başkanı Sn. Serkan KOYUNCU’nun davetiyle Emirdağda gerek yurt içi ve yurt dışı STK ve İdari yöneticilerimizle bir araya geldik. Emirdağ ve Emirdağlılar’ın gerek yurt içi gerek yurt dışı sorunlarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür çalıştayların, devamını getirilmesine istişareler sonucunda karar verildi.

Toplantıya katılım sağlayan STK ve İdari temsilcilerimize davetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Mehmet KAHYA, Emirdağlılar Vakfı Genel Sekreteri Murat KÖKTEN, EYAD Başkanı Metin AKIN, BEB Başkanı Osman MIZRAK, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi YÜRÜK, BEB Lüksemburg Bölgesi İsmail gün, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavide İYİGÜN, Seyfettin ERYÖRÜK, İlçe Başkanı İsmail DİŞİÇÜRÜK, Gençlik Kolları Başkanı – Muhammet KAYA