emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

Eskişehir Basınının duayenlerinden İstikbal Gazetesi’nin sahibi değerli hemşerimiz Oğuz Türkmen

Vefat etmiştir…

Eskişehir’in köklü gazetesi ve yerel basının önemli örneklerinden İstikbal Gazetesi sahibi Eskişehir basının duayenlerinden değerli hemşerimiz Oğuz Türkmen,  1939 yılında Emirdağ- Suvermez Köyü'nde dünyaya geldi. Uğur Ofset Matbaası ve İstikbal Gazetesi'nin 50 yıldır sahipliğini yapan Oğuz Türkmen, bir süredir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi görüyordu. 2 çocuk sahibi olan Türkmen, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir dönem Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanlığı da yapmış olan hemşerimiz Türkmen'in acı kaybı, ailesi başta olmak üzere Emirdağlıları, İstikbal Gazetesi çalışanlarını, ticaret ve sanayi dünyasını da yasa boğdu.

Vefatından büyük üzüntü duyduğumuz merhuma Allah'tan Rahmet,  başta ailesi olmak üzere İstikbal Gazetesi ailesine, Emirdağlı hemşerilerimize ve Eskişehir’e baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Bugün ebediyete uğurladığımız merhum Oğuz Türkmen’in cenazesi, 10 Mart 2018  Cumartesi öğle namazına müteakip M. Sami Ramazanoğlu Camiinden kaldırılacaktır.

Emirdağlılar Vakfı

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım