EMİRDAĞ VAKFI HABERLER TÜM HABERLER
ACI KAYBIMIZ
TÜMÜ

Hemşehrimiz Prof Dr. Kürşat Yenilmez'in oğlu Birkan Yenilmez Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 29/12/2019 pazar günü öğle namazına müteakip Eskişehir Sami Ramazanoğlu Camiinden kaldırılacaktır. Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Aslen Emirdağ eşrafından olup; Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Motor Teknolojileri öğretmeni Kenan Türk geçirdiği rahatsızlıktan sonra vefat etmiştir. Merhuma Cenab-I Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Prof.Dr. Murat KARACASU'nun babasi Mustanoglu Hüseyin Karacasu vefat etmistir. Cenazesi 20.11.2019 Çarşamba günü Emirdağ Çarşı Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip ilçe kabristanlığında defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

SOSYAL MEDYADA BİZ
Sosyal medyada bizi takip edin...