emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

Hayırsever Sezer ailesi adına İşadamı Burhan Sezer hemşehrilerimize çağrı yaparak, Emirdağlılar Vakfı'nın başlattığı "Bir Öğrencinin Elinden de Sen Tut" kampanyasını destakleyelim dedi. 

Şu anda Emirdağlılar Vakfı'nın Doktorlar Caddesindeki hizmet binası da, Sevgili büyüğümüz İşadamı Yılmaz Sezer tarafından bağışlanmıştır. Geçtiğimiz yıllarda bu binanın tadilatı yine Genç İşadamı Ceylan Sezer tarafından yapılmıştır. Sezer ailesi her ferdiyle, öğrencilerimize her yıl olduğu gibi bu yıl da burs vermektedir. Sezer ailesine çok teşekkür ederiz.

Burhan Sezer "SAYGIDEGER HEMSERILERIM. KOSKOCA EMIRDAG ASIRETINDEN 82 KISI BURS VERIYOR BUDA BIZIM CAMIAMIZA YAKISMIYOR.NE VERIRSEN ELINLE O GIDER SENINLE DEMISLER DOGRU DEMIS DEMISLER HAYDI BURS VERELIM SAYIYI ARTIRALIM ELE GUÑE GUNE GOSTERELIM.HAYDI GURBETCI KARDESLERIMIZ HAREKETE GECELIM LUTFEN ZIRA EN IYI YATIRIM EGITIME YAPILAN YATIRIMDIR.SAYGILARIMLA." diyerek bütün hemşerilerimizi burs vermeye teşvik etmiş, ayrıca burs veren Fransa'dan Sıva Ustası Ali Dal'a; "ALI SENDEN BEKLENENI YAPTIN.COK TESEKKURLER.HAYDI DIGER HEMSERILERIMIZ GOREVE." demiştir. Belçika'da Sanat Elçimin Fakı Edeer bu kampanya için "Ben de Varım" dediğinde O'na da, "Sanada helal olsun Faki Burslari cogaltalim ese dosta hemserilere calisalim." demiştir.

Böylesine duyarlı davranan sevgili hemşehrimiz Burhan Sezer'e sonsuz teşekkür ederiz.

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım