"BİR ÖĞRENCİNİN ELİNDEN DE SEN TUT" KAMPANYAMIZA
FRANSA'DAN KOCA YÜREKLİ ADAM SIVA USTASI ALİ DAL
"BEN DE VARIM" DEDİ...
Emirdağlılar Vakfımızın Üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize burs temin etmek üzere açmış olduğu "Bir Öğrencinin Elinden de Sen Tut" kampanyamıza, Fransa'da inşaat işçiliği yapan yapan ve şehit ailesine evini bağışlayarak ülke gündemine oturan ve Türk milletin gönlünde haklı yerini alan Koca Yürekli Adam, Sıva Ustası Ali Dal "Bu kampanyaya her türlü desteği veriyorum. Ben de imkanlarım ölçüsünde öğrenci okutacağım" diyerek ilk sesi verdi. Yine hayırseverlikte öncü oldu.
Kendisine bu örnek davranışından ötürü teşekkür ediyoruz.

BURS MİKTARI BU YIL BİR ÖĞRENCİ İÇİN 700 LİRADAN 1000 LİRAYA ÇIKARILMIŞTIR.
BURS HESABI :VAKIFBANK TR6400015 00158007285727281
BURS HESABINA YATIRILAN PARALAR
SADECE BURS İÇİN KULLANILIR
BURS HESABINA YATIRDIĞINIZ PARALAR BANKA HESABINDAN DOĞRUDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HESABINA AYLIK OLARAK AKTARILMAKTADIR.
BURS MİKTARINI BİR DEFADA YATIRABİLECEĞİNİZ GİBİ KASIM-HAZİRAN ARASINDA 125 LİRA TAKSİTLE DE YATIRABİLİRSİNİZ.