emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

BİR ÖĞRENCİNİN ELİNDEN DE SEN TUT!
Emirdağlılar Vakfı Başkanı Hasan Murat Kahya 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte özellikle ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan öğrencilerin desteklenmesi için “Bir Öğrencinin elinden de sen tut” çağrısında bulundu.
BURS MİKTARI BU YIL BİR ÖĞRENCİ İÇİN 700 LİRADAN 1000 LİRAYA ÇIKARILMIŞTIR.
BURS HESABI :VAKIFBANK TR6400015 00158007285727281
BURS HESABINA YATIRILAN PARALAR
SADECE BURS İÇİN KULLANILIR
BURS HESABINA YATIRDIĞINIZ PARALAR BANKA HESABINDAN DOĞRUDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HESABINA AYLIK OLARAK AKTARILMAKTADIR.
BURS MİKTARINI BİR DEFADA YATIRABİLECEĞİNİZ GİBİ KASIM-HAZİRAN ARASINDA 125 LİRA TAKSİTLE DE YATIRABİLİRSİNİZ.
Ülkemizdeki gelir dağılımındaki dengesizlik ve ekonomik şartlar göz önüne getirildiğinde, bazı öğrencilerimizin eğitimleri sırasında maddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Emirdağlılar Vakfı Başkanı Hasan Murat Kahya “Ekonomik sıkıntılar içerisinde bulunan velilerin bu durumları, dolayısıyla eğitim gören çocuklarına yansımaktadır. Sosyal devlet olmanın sorumluluğu içerisinde devletin eğitime katkılarının yanında, maddi durumları yerinde olan vatandaşlarımızın da eğitimlerini sürdürmek isteyen öğrencilere destekleri kültürümüzün gereğidir” dedi.
“Okullarda eğitim gören çocuklarımızın yanında, desteğe ihtiyaç duyan bir hayli öğrenci bulunmaktadır. İmkanlarımız dahilinde üniversite öğrencilerine burs sağlamakla birlikte tüm öğrencilere yardımcı olabilmemiz kapasitemizi aşmaktadır. Bu durum karşısında, hamiyetperver hemşerilerimizden Üniversitede okuyan öğrencilerimize destek sağlamalarını, onlara yardım ellerini uzatmalarını diliyor ‘Bir öğrencinin elinden de sen tut’ diyoruz.”
“Vakfımızın Yönetim Kurulu kararınca, geçen yıl 7 ay boyunca(Kasım-Mayıs aylarında) her ay 100 lira olarak verdiğimiz 700 liralık burs miktarını, bir öğrenci için bu yıl, 8 ay boyunca(Kasım-Haziran arasında) her ay 125 liradan toplam 1000 liraya arttırmış bulunmaktayız.

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım