VAKFIMIZIN ONUR KURULU ÜYESİ PROF. DR. EROL KUTLU "MİLLİ MÜCADELE'DE EMİRDAĞ" KONULU PANELİ YÖNETTİ

Emirdağlılar Vakfımızın Onur Kurulu üyesi Prof. Dr. Erol Kutlu'nun, Emirdağ Belediyesi Kültür Merkezinde yönettiği "Milli Mücadelede Emirdağ" konulu panele konuşmacı olarak yine Vakfımızın Onur Kurulu üyeleri Prof. Dr. Osman Köksal ve Doç. Dr. Ahmet Altıntaş ile Anadolu ve Osmangazi Üniversitelerimizin konusunda uzman akademisyenleri Prof. Dr. Sadık Sarısaman ile Doç.Dr. Kemal Yakut konuşmacı olarak katıldı.
Salonda Vakfımızın Başkanvekili Ayhan Türkseven'in rahmetli babası Emekli Milli Eğitim Müfettişi Hulusi Türkseven'in adına hazırlattığı "Milli Mücadelede Emirdağ-Şanlı Direniş" konulu tarihi belgeler sergisi açıldı.
Etkinliğin sponsonluğunu yine Vakfımızın Onur Kurulu üyeleri Emirdağ Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Halil Ibrahim Aktepe ile Emirdağ Ticaret Meclisi Başkanı Ahmet Yiğiter yaptılar.
Şimdiye kadar kimisinin hevesli ama yalan yanlış bilgilerle ahkam kestiği, kimisin de tüccarlik peşinde olup ücret karşılığı secere çıkarmak peşinde olup ta tarihçi geçinen kişilerin belge göstermeksizin yaptıkları yalan yanlış bilgilere en güzel cevabı bu seminerde, konusunda uzman olan tarihçi akademisyenlerimiz verdiler.
Bu etkinliğe katkıda bulunan Vakfımızın Danışma Kurulu üyeleri Fikret Fıçıcı ile Burhanettin Çil'e ve her Emirdağlının sevdiği Ahmet Mavilioğlu hocamıza teşekkür ederiz.
Vakfımızı temsilen etkinliğe Başkan Yardımcımız Mesut Acet, Genel Sekreterimiz Hulusi Ayranci ve Muhasibimiz Serkan Er katılmışlardır.