VAKFIMIZIN YAYINLADIĞI EMİRDAĞ DERGİMİZİN GURBET TEMALI 32. SAYISI OKUYUCU İLE BULUŞTU.
Vakıf Başkanımız Hasan Murat Kahya'nın başyazısı "Gün Birlik Olma Günüdür", Yazı İşleri Müdürümüz Özcan Türkmen'in yazısı "Gurbet İçimizde bir sancı", Emirdağ Belediye Başkanımız Ugur Serdar Kargin'ın yazısı "Gurbet",Emirdağlılar Vakfı Demokrasi Nöbetinde haberi, Vakfımızın Ziyaretleri haberleri, Burs Veren Hayırseverlere Plaket haberi, Geçmişten Bugüne Emirdağ Fotoğraf Sergisi haberi, Adnan Durmaz'ın "Huriye Saraç ile Söyleşisi", Abdil Göktekin'in yazısı "Gurbet Bir Kaç Satıra Sığar mı?", Adem Eryürük'ün yazısı "Gurbet İnsanın İçindedir.", Adnan Durmaz'ın yazısı "Sonsuzda Bir Göçmendir Hayat", Ahmet Köken'in şiirleri "Gavurcu Ramazan-1-2-3", Burhanettin Çil'in yazısı "Gurbete Açılan Yolculuk", Ahmet Urfalı'nın "Gurbet Garipliği" yazısı, Ayla Coşkun Ceren'in yazısı "Kumsalda Babaannem", Bekir Sıtkı Sayın'ın yazısı "Büyük Göç ve Sonrası", Özcan Türkmen'in yazısı "Göç ve Kültürel Kimlik Üzerine", Prof. Dr. Çınar Yenilmez'in yazısı "Göç ve Göçmen Psikolojisi", Dudu Yaldızkaya'nın yazısı "Göç", Durmuş Karabağlı'nın yazısı "Gurbet ve Sıla Hasreti", Duygu Dinç'in yazısı " Avaren'de Bayram", Elif Bağcı'nın yazısı "Çok Sevdiği Vatanı", Prof. Dr. Erol Kutlu'nun yazısı "Göçün Ekonomik Etkileri", İsmail Ismail Altintas'ın yazısı "Gurbet", Fikret Fıçıcı'nın yazısı "Emirdağ ve Gurbet", Mesut Acet'in yazısı " Göçmenlik İnsanlığın Yazgısı", Mesut Doğan'ın yazısı "Dünyaları Dolaşan Kitaplar.", Dr. Muharrem Bayar'dan tarihi ustalık belgesi, M.Volkan Yildirim'ın yazısı "Geçmişten Günümüze, Emirdağ'dan Gurbete", Muharrem Kubat'ın yazısı "Güveçci Köyü Abılaları, Abdil Muhsin Türkmen'in yazısı " Türkülerimizde Ayrılık ve Gurbet", Doç. Dr. Murat Karacasu'nun yazısı "Göçün 50. Yılı ve 21. yy.da Emirdağ Vizyonu", Dr. Muharrem Bayar'dan rüştiye diploma belgesi, Ünsal Çankaya Türkmen'in yazısı "Kale Gölgesinde Saklı Anılar" ve "Ben Düşlerime Gittim" şiiri, Doç. Dr. Zeki Kartal'ın yazısı "Dış Göçün Sosyo Kültürel Boyutu-Emirdağ Örneği", Sevgi Ozanı Aşık Yoksul Derviş'in " Avrupa'ya Giden İşcilerimiz" ve "Sen Gideli" şiirleri, Adem Akgün'ün "Emirdağ" şiiri, Mustafa Türk'ün "O zebepten Eylerim Sılayı" şiiri, Burhanettin Çil'in "Emirdağ'ım" şiiri, Ebuzer Ozkan'ın "Gurbetin Güzeli Gönül Eylemez" şiiri, Minever TC Hikmet Minever Sezer'in "Adıdır Gurbet" şiiri, M.Mehmet Ali Akçinar'ın "Emirdağ'ı Özledim" şiiri, Kadir Güven'in "Sildim Seni Gönlümden" şiiri, Rabia Barış'ın 1Gurbet" şiiri, Şerif Şerife Gündoğdu'nun "Gurbet" şiiri, Raşit Ertoy'un "Köy Hasreti" şiiri, Fakı Faki Edeer'den "Göç Şiirleri",Süleyman Karanfil'in " Şememeler Kokar Oldu Gel Gayrı" şiiri, Şükrü Türkmen'in "Beklenti" şiiri,Ulvi Yürük'ün "Avrupa" şiiri, Kenan Demirel'in "Gurbet" şiiri, AbdilKadir Yaldızkaya'nın "Emirdağım" şiiri, Kamil Sayın'ın "Büktü Gurbet Belimizi" ve "Zalim Gurbet" şiirleri, Şükrü Türkmen'in"Suvermez Köyü Gurbet ve Ayrılık Türküleri" yazısı, Prof. Dr. Necdet Sağlam'ın "Beyin Göçü" yazısı ve Ressam Mehtap Yılmaz'ın resimler, Vehbi Karanfil ve Battalgazi Barlas'ın fotoğraflarıyla dolu dolu bir dergi ile yine siz sevgili okurlarımızla birlikteyiz.
Katkı sağlayan şair, yazar, ressam ve fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımıza çok telşekkür ederiz.