ÖNEMLİ DAVET
DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ İÇİN
BAYRAĞINI AL DA GEL...

3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA AKŞAMI 19:30 DA ŞEHİTLİKTE(VİŞNELİK ANADOLU HASTANESİ YANI) DEMORASİ YÜRÜYÜŞÜ İÇİN TOPLANIYORUZ.
Emirdağlılar Darbelere karşı Demokrasi yürüyüşü kararı aldı.Emirdağlılar söz konusu Vatan olduğunda tarihimizin her dõneminde milli mücadelede en ön safta yer almışlar,Kurtuluş savaşında büyük kahramanlıklar sergilemişlerdir,özellikle yurt dışında bölücülere karşı ülkemizin adeta sigortası olmuşlardır.Bin yıldır bu topraklarda yaşayan Türkler bu topraklardan batılılar tarafından hep atılmak istenmişler ancak kendi vatandaşlarından böylesine bir ihanet görmemişlerdir.Amerikalılar 've Avrupalılar bu darbe provasında suçüstü yakalanmışlardır,ne yazıkki işbirlikçileri müslüman görüntüsü altındaki teröristlerdir.Ülkemizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerine,Emniyete,Yargıya hemen hemen tüm kurumlara sızarak paralel devletlerini nerdeyse oluşturmuşlar,Önce Cenabı Allahın sonra Vatansever milletimizin desteğiyle Türkiye Cumhuriyeti yok olmaktan son anda kurtulmuştur,Şimdi Ülkemiz bu ihanet çemberinden kurtulup yeniden yapılanacaktırBaştan beri,Emirdağlılar olarak en güçlü şekilde demokrasiden yana yerimizi aldık,şimdi geniş katılımlı bir yürüyüş için ŞEHİTLİKTE toplanıyoruz.Tüm hemşerilerimizi aileri 've çocuklarıyla birlikte,ellerine Türk Bayraklarını alarak ŞEHİTLİĞE bekliyoruz.Saygılarımızla.. Emirdağlılar Vakfı ,Tüm Emirdağlı Derneklerimiz