Merkezi Belçika’nın Başkenti Brüksel’de bulunan Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) Emirdağ Belediyesi VEDAT KAHYA TAZİYE EVİNDE iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Türe, Gömü Belediye Baskanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, Eskişehir'den Emirdağlılar Vakfı Başkan Yardimcısı E.Alb. Mesut Acet, ilçedeki siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar yemeği öncesi İlçe Müftülüğü bünyesinde kurulan, İmam ve müezzinlerden oluşan İlahi topluluğu, çeşitli ilahiler söyledi.
Yaklaşık 1300 kişilik hazırlatılan iftar yemeğinin 400 kişilik bölümü evlerinden gelemeyen yaşlı ve muhtaç ailelere servis edildi.
İftar sonrası protokol üyeleri Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde bir süre çay içerek sohbet etme fırsatı buldular.
İftar yemeğine katılanlarla yakından ilgilenen EYAD İkinci Başkanı Necati Şevik, emeği geçen ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
Iftardan sonra Afyon Valisi Aziz Yıldırım ve Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'da Emirdağ Belediyesi VEDAT KAHYA TAZİYE EVİN' e gelerek iftara katılanlarla sohbet ettiler.