Eskişehir Emirdağlılar Vakfı, hazırladıkları Ramazan paketlerini Eskişehir'den Emirdağ'a gönderdi. Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı Onur Kurulu Üyesi Ahmet Yiğiter, Emirdağ'a gönderilen Ramazan paketlerini, Emirdağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine teslim etti.

Ramazan paketleri, Emirdağ'ın en ücra köylerindeki ihtiyaç sahibi Emirdağlılara; Emirdağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Onur Kurulu Üyesi Ahmet Yiğiter ile birlikte dağıtıldı.

Yapılan açıklamada, "Eskişehir'de ise; Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Habib Umutoğlu, Muhasib Serkan Er, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Karakuş, Emirdağlı 13 mahalle muhtarı ve diğer mahallerin Emirdağlı temsilcileri ile birlikte, Eskişehir'in her mahallesindeki ihtiyaç sahibi Emirdağlılara, akşam vaktinde, bir elin verdiğini diğer elin görmeyeceği şekilde, Ramazan paketlerinin dağıtımına devam edilmektedir" denildi.