emirdaglilarvakfi@hotmail.com
0 222 234 32 32
+90 222 233 74 74

EMİRDAĞLILAR VAKFI ÖĞRENCİLERE BURS VEREN HAYIRSEVERLERE PLAKET VERDİ

Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Vakfın Onur Kurulu ve Danışma Kurulu üyelerine ve İşadamları komisyonuna, Eskişehir Şoförler Odası salonunda iftar yemeği verdi.
Yemeğe Eskişehir Milletvekilleri Okan Cemal Yüksel, Harun Karan ve Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir ve Emirdağ’daki sivil toplum kuruluşlarının başkanları, meslek odaları başkanları, Belçika EYAD (Emirdağlılar Yardımlaşma Derneği) Türkiye temsilcisi Necati Şevik, Fransa Wien’deki Emirdağ derneği temsilcileri, Emirdağ Kalkınma Ve Dayanışma Derneği (EKDAD) Başkanı Abdullah Halaç, Afyon Emirdağlılar Dernek Başkanı Necati Sarı, Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı, Ümraniyeliler Dernek Başkanı Adil Şahin ve Yurtdışından ve Türkiye’nin her bir köşesinden gelen işadamları katıldı.
Açış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Hasan Murat Kahya yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, kenetlenme, birlikte hareket etme, bir olma yönünde gayret sarf ettik. Vakfımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için, yurt içi ve yurt dışındaki Emirdağ’la ilgili bütün dernekleri vakıf çatısı altında birleştirme çabası içinde olduk. Bu konuda çok olumlu mesafeler kat ettik. Amacımız, bayrağı teslim ederken, vakfımızı, gelirleri olan, kendini idare eden bir vakıf haline getirmektir. Bu konuda Eskişehir Büyükşehir, Odunpazarı , Tepebaşı ve Emirdağ Belediye Başkanlarımızla son derece olumlu görüşmeler yaptık. Kendilerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı, sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.” Diyerek, “ Emirdağ’la ilgili nerede bir etkinlik olsa, yönetim olarak davet edildiğimiz her etkinlikte onların yanında olduk. Emirdağ’da, Eskişehir’de Afyon’da, İzmir’de, yurt içinde ve Belçika, Fransa, Hollanda , başta olmak üzere yurt dışında yaşayan tüm Emirdağlıları yanımızda hissederek, kültürümüzü yaşatacak ve her hemşerimize ulaşacağız.” Dedi.
“Yardımlaşmanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı bu mübarek ramazan ayında hazırlattığımız ramazan paketlerimiz, Emirdağ’da kaymakamlık vasıtasıyla, Eskişehir’de de Emirdağlı muhtarlarımız ve mahalle temsilciliklerimiz vasıtasıyla, bir elin verdiğini, diğer el görmeyecek şekilde, ihtiyaç sahibi hemşerilerimize dağıtılacaktır.” Diyerek Emirdağlılar birlik ve beraberlikle hareket ederek , kenetlenmesi halinde, çok şeyi başaracaklarını ifade etti.
Programın sonunda , öğrencilere burs desteğinde bulunan 55 hayırsevere, Vakıf tarafından hazırlattırılan plaketler, protokole

HABERLER
Yukarı Çık
Eskişehir Web Tasarım